Allerød Heart Kids – LykkeLiga

Velkommen på Allerød Heart Kids i AHK

Landsholdsspillere, superstjerner, fede mål og masser af high-fives – det er LykkeLiga. LykkeLiga er et tilbud til børn og unge med særlige behov. Målet er give spillerne et frirum, hvor vi spiller håndbold.

 

LykkeLiga er et håndboldtilbud for dem, der ønsker at være en del af et aktivt fællesskab med motorisk træning og indledende håndboldøvelser. Vi har fokus på samarbejde, øvelser hvor vi træner motoriske færdigheder som hop, koordinering, kolbøtter og balance, øvelser med bolde og ikke mindst lege, hvor vi træner forståelse af regler og små instrukser – og forsøger at ramme de forskellige niveauer, som spillerne har.


Det betyder, at vi også forsøger at gøre træningen alsidig, og der lægges vægt på det udviklingsmæssige niveau, spillerne har. Der er træning i boldbehandling, afleverings- og skydeøvelser. Holdet træner; forsvar, øver samspil og løbebaner på alle pladser.


Målet er at have et sjovt fællesskab omkring håndbolden – og ikke forholde os til diagnoser og de udfordringer, der ellers kan være i hverdagen. Trænerne er håndboldtrænere – og ikke pædagoger eller sundhedsfagligt personale. Det forventes derfor, at forældrene er med og bakker op i forbindelse med træningen.

Bold: Ja - mange


Prøv Allerød Heart Kids - Lykkeliga gratis

AHK tilbyder, at du kan deltage i træningen i en prøveperiode på 14 dage, efter du er blevet registreret som ”potentielt medlem” i vores system.


Årgange på Allerød Heart Kids - Lykkeliga

Der er ingen begrænsning på årgange på Allerød Heart Kids.

Træningstider for Allerød Heart Kids - Lykkeliga

Tirsdag 17.00-18.00 i Lillerødhallernes Hal 2

Husk at holde øje med eventuelle ændringer på Holdsport.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænerteamet på Allerød Heart Kids - Lykkeliga

Profile Image
Ann-Sofie Kofoed
Karin Due
26795952
Ungdomstræner
Ask Nicolaj Guttulsrud Buhr
Ungdomstræner
Cecilie Spanggaard
Ungdomstræner
Sara Mehdi

Kommende aktiviteter på Allerød Heart Kids - LykkeLiga


Holdkontingent

Kontingentet for Allerød Heart Kids - LykkeLiga er 400 kr. pr. halvår.

Hvis du melder dig ind i midten af en kontingentperiode, betaler du kun for den resterende del af perioden. På indmeldelsesformularen herunder kan du se kontingentet netop nu for indeværende periode.

Husk også, at du starter med gratis prøvetræninger.

Meld dig ind på Allerød Heart Kids - LykkeLiga her

Kontingent for den resterende del af indeværende periode:

400,00 kr. 15. aug