Klubnyheder

AHK i en helt anden liga!

6. marts 2020, 13.37

Allerød Håndbold Klub er optaget i LykkeLiga

AHK fortsætter fortsat med at vokse – ungdomsafdelingen er historisk stor.

Det nye årti byder på en stor nyhed for klubben; Allerød Håndbold Klub er nu i en helt anden liga: LykkeLiga.

LykkeLiga er et initiativ der blev startet af den tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen – og initiativet er nu vokset til en liga med 38 klubber og mere end 560 aktiver spillere og cheftrænere over hele landet.

I 2019 lancerede LykkeLiga Verdens Største Landshold hvor alle aktive er udtaget. Der søges pt. efter en landstræner og de store koryfæer står i kø som ansøgere; Ulrik Wilbek, Lars Christiansen og Mikkel Hansen er blandt ansøger, men også den 9 dobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen har søgt. Alle venter fortsat i spænding.

Fundamentet for og formålet med LykkeLiga er, at tilbyde børn og unge med særlige behov et fristed hvor man ”bare” er håndboldspiller. Ingen diagnoser, ingen labels – bare samvær og håndbold.

”Vi er mega stolte over at Rikke og LykkeLiga har optaget os i den eksklusive liga – og vi er nu på udkig efter spillere og cheftrænere. Holdet stiller op under navnet Allerød Heart Kids – og klubtrøjerne er allerede bestilt” siger Peter Lilja der er formand for AHK. ”Det er overvældende hvor stor interesse der har været for forældre og andre ildsjæle. Intersport i Allerød har været aktiv fra start og behjælpelig med support og udstyr. Det er virkelig overvældende.”

”Allerød Heart Kids optager alle der er interesseret i at spille håndbold – det er ikke kun for borger i Allerød, men for alle uanset hvor de bor. Vi vil arbejde sammen med LykkeLiga i Ølstykke, som er det nærmere LykkeLiga hold.

Basalt set handler dette om at skabe frirum for børn med særlige behov. Vi glæder os til at tage imod de nye medlemmer og cheftrænere” siger Peter Lilja.

Rikke Nielsen har været i Allerød og fortælle om LykkeLiga, historie, anekdoter og inspiration hvordan man kan komme i gang; ” Glæder mig så meget til I kommer i gang i Allerød. Altså sådan får sande stjerner i klubben! Og jeg glæder mig til at I bliver en del af vores fantastiske fællesskab i LykkeLiga. I vil aldrig fortryde det. Med det engagement I har, bliver det ren verdensklasse, er jeg sikker på. Vi ses til LykkeCup”.

AHK holder Åbent Hus for interesserede medlemmer og deres forældre i Lillerødhallerne (Hal 2) både lørdag den 7. marts kl. 14.30 og lørdag den 21. marts kl. 14.30. Her kan man prøve kræfter med håndbolden, opleve en træning og få en snak med repræsentanter for klubben.

Se mere om LykkeLiga på www.lykkeliga.dk og om AHK på https://www.alleroedhk.dk/klub/allerod-handbold-klub/hold/allerod-heart-kids-lykkeliga